business news

Βάψιμο σπιτιού εσωτερικά και βάψιμο τοίχων: Συμβουλές για ένα επιτυχημένο βάψιμο

Ομολογουμένως, με ένα απλό βάψιμο σπιτιού εσωτερικά και το βάψιμο τοίχων μπορείτε πολύ εύκολα και οικονομικά να δώσετε στο χώρο σας το αίσθημα της ανακαίνισης. Ακόμα και αν θέλετε να ξεκινήσετε με ένα μικρό χώρο θα δείτε αμέσως διαφορά τόσο στο σπίτι σας όσο και στη διάθεση σας, αφού θα ανανεωθείτε άμεσα και εξασφαλισμένα. Το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά και το βάψιμο τοίχου θα δώσει στο χώρο σας και στη διάθεση σας το αίσθημα του καινούριου και της ανανέωσης.

Οι ειδικοί ελαιοχρωματιστές μοιράστηκαν μαζί μας συμβουλές για βάψιμο σπιτιού εσωτερικά και συμβουλές για βάψιμο τοίχων και εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

Συμβουλές για βάψιμο σπιτιού εσωτερικά και βάψιμο τοίχων

Πειραματιστείτε με το ταβάνι

Είναι σύνηθες να φοβόμαστε να πειραματιστούμε με το ταβάνι ή απλά να μην το υπολογίζουμε όταν πραγματοποιούμε το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά. Κάντε την αλλαγή και βάψτε το ταβάνι του χώρου σας στο ίδιο χρώμα με τους τοίχου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να προσδίδει στο χώρο σας την αίσθηση του βάθους και έτσι θα δείχνει μεγαλύτερο. Να σημειωθεί εδώ ότι η ένταση του χρώματος που θα επιλέξετε δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάτε τα σοβατεπί και τα κουφώματα

Αν βάψετε τα σοβατεπί και τα κουφώματα με το χρώμα που έχετε επιλέξει να βάψετε τους υπόλοιπους τοίχους τότε αυτό θα δώσει στο χώρο σας το αίσθημα της συνέχειας και θα προσδώσει κομψότητα στην αισθητική του χώρου σας.

Μείνετε στην ίδια χρωματική παλέτα

Για να δημιουργήσετε το αίσθημα της συνέχειας στους τοίχους προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε χρώματα και αποχρώσεις στην ίδια χρωματική παλέτα. Έτσι, θα αποφύγετε την οπτική διαίρεση ενός χώρου, που δίνει κάποιο έντονο χρώμα που θα χρησιμοποιήσουμε.

Διαλέξτε προσεχτικά τα χρώματα για το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά

Όταν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε με το βάψιμο τοίχων, προτεραιότητα, όπως είναι λογικό είναι να διαλέξουμε σε τι τόνους και αποχρώσεις θα κινηθούμε. Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχάσουμε να διαλέξουμε αποχρώσεις για το βάψιμο τοίχων που να ταιριάζουν με τα έπιπλα μας. Για το βάψιμο τοίχων, θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τους συνδυασμούς και το τόνο που θα επιλέξουμε να ταιριάζει με τα έπιπλα μας, γιατί μετά θα απογοητευτούμε αν δεν ταιριάζει το βάψιμο που κάναμε στο εσωτερικό του σπιτιού μας με τα αγαπημένα μας έπιπλα.

 

 

Βάψιμο σπιτιού εσωτερικά: Μόνος μου ή να το αφήσω σε κάποιον ειδικό;

Έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να πραγματοποιήσετε ολικό ή μερικό βάψιμο σπιτιού εσωτερικά, που σημαίνει βάψιμο τοίχων, έχετε βρει τη χρωματική παλέτα που θέλετε να εφαρμόσετε στο χώρο. Η απόφαση που σας μένει να πάρετε τώρα είναι αν θα πραγματοποιήσετε τον ελαιοχρωματισμό του εσωτερικού σας μόνος σας ή αν θα προσλάβετε επαγγελματία για επαγγελματικό βάψιμο τοίχων.

Η αλήθεια είναι αν θέλετε ένα απλό πέρασμα στους τοίχους, τεχνικά δεν είναι πολύ δύσκολο και όντως μπορεί κάποιος να το κάνει μόνος του. Από την άλλη όμως, παρόλο που δεν είναι τεχνικά δύσκολο, είναι πολύ απαιτητική διαδικασία η οποία θέλει χρόνο, κόπο και έντονη σωματική κόπωση.  Το να προσλάβετε έναν επαγγελματία για την εργασία του βαψίματος των τοίχων είναι μια πολύ καλύτερη εναλλακτική από όσο νομίζατε. Ας δούμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα του να προσλάβετε επαγγελματία για το βάψιμο τοίχων εσωτερικά.

Οικονομικά συμφέρον

Οι περισσότεροι από μας θεωρούν ότι με το να βάψουμε μόνοι μας το σπίτι μας, θα κάνουμε εξοικονόμηση χρημάτων. Αυτή η αντίληψη ουσιαστικά είναι λάθος, δεδομένου, ότι εμείς θα χρειαστεί να προμηθευτούμε μόνο τις μπογιές και όχι όλον τον εξοπλισμό, όπως θα γινόταν στη περίπτωση που θα προχωρούσαμε στον ελαιοχρωματισμό μόνοι μας. Επιπρόσθετα, η ανάθεση του βαψίματος σε έναν επαγγελματία θα μας γλιτώσει από τα κόστη επισκευής των λαθών μας.

Εξασφαλισμένο αποτέλεσμα

Όσο και αν έχουμε την όρεξη να κάνουμε το βάψιμο των τοίχων μόνοι μας, παρόλα αυτά μας λείπει η εμπειρία που έχει ένας επαγγελματίας. Η πείρα ενός επαγγελματία ελαιοχρωματιστή θα μας εξασφαλίσει σίγουρα ποιοτικό και επιτυχημένο αποτέλεσμα στο βάψιμο σπιτιού μας. Επιπρόσθετα, ο επαγγελματικός ελαιοχρωματισμός θα μας εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Συμβουλές και tips για βάψιμο σπιτιού  

Μπορεί να έχουμε εμείς μια ιδέα για το τι θέλουμε αλλά πολλές φορές, μας είπαν ότι συναντάνε αρκετά συχνά το φαινόμενο, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού να θέλουν πράγματα τα οποία είναι είτε πρακτικά δύσκολο να γίνουν είτε το αισθητικό αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που φανταζόμαστε. Έτσι, αν εμπιστευτούμε στους ειδικούς ελαιοχρωματιστές το βάψιμο του σπιτιού μας θα είμαστε σίγουροι ότι θα μας συμβουλεύσουν σωστά, έχοντας  τη πείρα και την εξειδίκευση από άλλες περιπτώσεις.

Αν αποφάσισες ότι τελικά δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να κάνεις το βάψιμο μόνος σου τότε μπες στη πλατφόρμα του MyConstructor και βρες όλους τους εξειδικευμένους επαγγελματίες άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.

 

Γιατί να διαλέξω ελαιοχρωματιστή από το MyConstructor;

Γιατί στο MyConstructor θα βρείτε απλά, γρήγορα και εύκολα ελαιοχρωματιστή για βάψιμο σπιτιού εσωτερικά και εξωτερικά. Απλά μπαίνετε στο κατάλογο και βρίσκετε όλους τους εξειδικευμένους ελαιοχρωματιστές που θα αναλάβουν το βάψιμο του εσωτερικού σας χώρου όποτε εσείς το επιθυμείτε. Ή καλέστε στο 210 300 9323 και κλείστε ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους ελαιοχρωματιστές για δωρεάν εκτίμηση του χώρου σας με την εγγύηση ποιότητας του MyConstructor.