Property xe property xe property news

Αυτά είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στο βάψιμο σπιτιού το 2018

Μόνο λίγοι μήνες έμειναν  για να αποχαιρετήσουμε το   2017, πράγμα που σημαίνει ότι: Ήρθε η ώρα να συζητήσουμε ποιες τάσεις  θα καθορίσουν την διακόσμηση του σπιτιού σας για το επόμενο έτος. Οι τάσεις αλλάζουν διαρκώς, προσαρμόζονται ανάλογα  με τις  ανάγκες των ανθρώπων και προσπαθούν να ικανοποιούν κάθε γούστο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η εποχή που ζούμε είναι δύσκολη, καθώς και η επιθυμία της ανανέωσης άλλα και τις αποφυγής από την καθημερινή ρουτίνα αυξάνετε συνεχώς, προτείνετε  η  επιλογή του χρώματος να γίνετε ανάλογα με την διάθεση σας. Λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα ειδικών διακόσμησης σε συνδυασμό με τις απόψεις από ψυχολόγους με γνώσεις για το χρωματικό πεδίο,σας παρουσιάζουμε παρακάτω κάποια χρώματα για το βάψιμο σπιτιού τα οποία θα παραμείνουν στην μόδα για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια.

Γκρι με μια απόχρωση καφέ

Αυτή η απόχρωση του γκρι βραβεύτηκε ως καλύτερο χρώμα για βάψιμο σπιτιού το 2017 με το όνομα  Poised Taupe (SW 6039), Η επιλογή ενός ουδέτερου χρώματος, είναι μια έξυπνη επιλογή επειδή είναι τόσο ευπροσάρμοστο και έχει αποδειχθεί ότι αντέχει στη δημοτικότητα στα σπίτια με την πάροδο του χρόνου. Αυτό το διαχρονικό ουδέτερο και ταυτόχρονα μοντέρνο χρώμα με την  κλασική και  όμορφη ισορροπία μεταξύ  ζεστού και δροσερού κατατάχτηκε ως το καλύτερο χρώμα και σύμφωνα με τα λεγόμενα ειδικών προβλέπετε να κατακτήσει πάλη την πρωτιά για το ανερχόμενο έτος.

Απαλό Λευκό

Οι παραλλαγές των λευκών είναι επίσης κλασικές και δεν ξεφεύγουν από την μόδα και το στυλ, μερικά από τα δημοφιλή μας λευκά είναι το Dover White (SW 6385), το Extra White (SW 7006) και το Alabaster (SW 7008) το οποιο ειχε κατακτήσει το πρώτη θέση για τον ελαιοχρωματισμό σπιτιού το 2016 .

Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πού να χρησιμοποιήσετε το Alabaster στο σπίτι σας:

  • Είναι χρώμα το οποίο προσδιορίζει την  θεραπεία, την  ξεκούραση και τον διαλογισμό. Οι χώροι που μπορούν να χρωματιστούν με τέτοιο χρώμα είναι το υπνοδωμάτιο σας η των παιδιών σας.
  • Θεωρείτε  ως ένα κομψό χρώμα το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο  γραφείο σας η ακόμα και σε ολόκληρο το σπίτι σας
  • Μπορεί να συνδυαστεί με ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αρμονία συνδυάζοντας το με σκούρα χρώματα, όπως το ανοιχτό μαύρο ( Urbane Bronze (SW 7048)) ή με ολόκληρη την  Γκρίζα Περιοχή (SW 7052).Τέτοιο συνδυασμό τον συναντάμε συνήθως σε  spa με λουτρά
Αποχρώσεις του μαύρου

Ωστόσο, εάν η αισθητική  του γούστου σας για το βάψιμο σπιτιού προτιμά  πιο σκούρες αποχρώσεις, τα βαθιά κόκκινα  και μαύρα χρώματα  έχουν επίσης διαχρονική ελκυστικότητα Τα  χρώματα αυτά μπορούν εύκολα να συνδυαστούν  τόσο με δερμάτινους καναπέδες, όσο και με ένα μοντέρνο τόταλ μπλακ χώρο. Επίσης τα χρώματα αυτά δείχνουν μια πολυτέλεια στον χώρο αν συνδυαστούν  με τόνους του χρυσού. Χρώματα όπως το Tricorn Black (SW 6258), το Ναυτικό (SW 6244) και το Rave Red (SW 6608) είναι από τα ποιο γνωστά σε αυτό το συγκεκριμένο χρωματικό πεδίο.

Δείτε περισσότερα στο myConstructor.gr

Σχολιάστε το!